Novisell

Mosquitostraat 6, 4651ST Steenbergen
Bezoek Website Favorieten toevoegen Neem contact op met dit bedrijf
fallback-no-image-2251

De beste stoomreinigers en stoomcleaners vindt u bij NoviSell
De tijd dat u met een emmertje sop en dweil door het huis is inmiddels verleden tijd. De herinnering zijn mooi, maar de komst van de stoomreiniger is nog mooier. Nog nooit reinigde u uw vloer zo grondig en snel!

In een stoomreiniger kan het water tot wel 100 graden worden verwarmd, waardoor water om wordt getoverd tot hete, bacteriedodende stoom. Vervolgens wordt dit onder druk uit de stoomvoet gespoten en worden hardnekkige vlekken, vieze geurtjes verwijderd en bacteriën gedood.

Een stoomreiniger is dan ook in ieder huishouden perfect te gebruiken. Uw kindje zonder gevaar over de vloer laten kruipen en een heerlijke frisse vloer doet een mens goed. Iedere vloer kan dan ook wel een beurt van de beste stoomreiniger gebruiken en deze heeft NoviSell voor u.

Jarenlange ervaring op het gebied van stoomreinigers hebben er voor gezorgd dat NoviSell dé plek is voor het kopen van de beste stoomreiniger. Uitstekende service en stoomreinigers uit voorraad leverbaar, zodat u er morgen al van kunt genieten!


Naam

Freek

Website Link Bezoek de website, klik hier
Land Netherlands
Provincie Noord-Brabant
Afstand: 98 Kilometers
Adres Mosquitostraat 6, 4651ST Steenbergen
Categorie
Keywords/zoekwoorden